Author Topic: ARM Native Code Error Question  (Read 55539 times)

ZeldaNation

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
ARM Native Code Error Question
« on: January 23, 2012, 06:54:49 AM »
I Have Searching About This Topic On This Forum...
So What I Would Like To Ask Some Question
   - When Will Be YouWave Support It ?
   - What The ARM Native Code Means ?
 

ZeldaNation

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #1 on: January 23, 2012, 11:30:36 PM »
I See... So If I Change My Version To X64 Youwave Can Open The Application, Right ? ??? ???
Well Other Question...
 How Do I Know If The Application Is Using ARM Native Code It's Self Before I Download ?
« Last Edit: January 23, 2012, 11:46:56 PM by ZeldaNation »

ZeldaNation

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #2 on: January 24, 2012, 11:37:51 PM »
If I Got The Application From Shared Web Like Someone Blog And There's Only Android Requirements.. Then How Do I Know It ?

YouWaveModerator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 775
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #3 on: January 25, 2012, 02:09:23 AM »
Then the person that shared the weblinks, failed to mention the app contains ARM code...

If you really want to know before you download it... search the app on https://market.android.com/
And read the summary... there is no other way you can tell...
« Last Edit: January 27, 2012, 02:43:55 AM by reconx86 »
___________________________________________________________________________

Frequent Asked Questions (FAQ) here: http://youwave.com/forum/index.php?topic=3439.0
DO NOT SEND PERSONAL MESSAGES
___________________________________________________________________________

ZeldaNation

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #4 on: January 27, 2012, 01:05:02 AM »
I Have Tried It... I Have Click On Install On Youwave And My Browser But Nothing Happen....

BTW Can This ARM Emulated On PC ?

YouWaveModerator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 775
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #5 on: January 27, 2012, 01:56:28 AM »
Yes ARM can be emulated, if you google ARM emulator, you can find a lot of them.
The problem is the ARM emulator has to be part of Youwave in order to execute the software

About my previous post: you can't download anything from Android Market, you can only check if the software has ARM in it.
« Last Edit: June 21, 2013, 07:15:56 PM by YouWaveAdmin »
___________________________________________________________________________

Frequent Asked Questions (FAQ) here: http://youwave.com/forum/index.php?topic=3439.0
DO NOT SEND PERSONAL MESSAGES
___________________________________________________________________________

ZeldaNation

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #6 on: January 27, 2012, 07:51:15 PM »
I See... :)

YouWaveModerator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 775
    • View Profile
Re: ARM Native Code Error Question
« Reply #7 on: March 26, 2012, 11:20:02 AM »
I came back to correct myself, apparently you can download from the market with APK downloader:
http://www.youtube.com/watch?v=rL6793saxXg

Link to chrome-plugin:
http://codekiem.com/2012/02/24/apk-downloader/#comments
« Last Edit: March 25, 2013, 09:44:21 AM by YouWaveModerator »
___________________________________________________________________________

Frequent Asked Questions (FAQ) here: http://youwave.com/forum/index.php?topic=3439.0
DO NOT SEND PERSONAL MESSAGES
___________________________________________________________________________